En huskatalog är fylld med resmål

Detta är ju en reseblogg, och vi ger allt som oftast tips om resor och andra rese relaterade tips. Idag är temat lite annorlunda, i alla fall i det faktum att vi inte ska fokusera på resor till en exotisk destination eller dylikt under en kortare period, utan snarare en resa man gör i livet. Visst låter det djupt? Det är inte så djupt, utan det innebär bara det som titeln föreslår; att varje huskatalog innehåller en massa resmål. Som sagt är inte de resmålen som du hittar i en huskatalog relaterade till det vi i vanliga fall kallar resor. Men en huskatalog innehåller en mycket större resa, resan till ett nytt boende, och det är för många den största resan av alla. En huskatalog är skapad för att ge inspiration och efter samma matris så innehåller den en hel del olika typer av hus. Detta blir verkligen som olika resor man skulle kunna åka på, eller inspiration till det. Många av oss känner säkert igen sig i att sitta och surfa runt kring resor och drömma sig bort. Detta är något som kan bli en ännu starkare känsla när man sitter med en huskatalog. Man tittar igenom olika hus och drömmer sig bort till sitt framtida boende (kanske), sin framtida resa. Att bygga ett hus är inte för alla, men det finns en stor chans att de som älskar att planera resor till världens alla hörn, också kommer gilla att kolla i en huskatalog och sedan planera sitt hus. Det är en större resa än de flesta, på många sätt. Dels för att det kostar betydligt mycket mer än de flesta andra resor man gör. Men också för att det är en längre resa än de flesta man gör. Både i att det tar lång tid att komma från en huskatalog till ett färdigt hus, men också i att man bor i huset längre. Det är verkligen en annan typ av resa som man kan hitta i. en huskatalog, men en resa still the same, skulle vi säga.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *