Namnbrickor som tål slitage

Talesättet ”gammal är äldst” passar alldeles utmärkt in på Quickbotton när det kommer till namnbrickor. Det har nämligen befunnit sig i branschen i 30 år. Alla lärdomar, alla misstag och alla framgångar under dessa år har bidragit till den erfarenhet som Quickbotton nu innehar, och skapat en skicklighet som gör dem lämpade att skapa namnbrickor av allra högsta kvalitet.

Quickbutton tillverkar alla sina namnbrickor själva. Anledningen till detta är att de vill försäkra sig om att alla namnbrickor de säljer håller samma höga kvalitet. Om de tillverkade hälften av namnbrickorna själva och beställde in hälften från andra tillverkare så skulle de inte kunna garantera att det fanns en jämställd kvalitet på alla de namnbrickor de säljer.

Hur man väljer rätt namnbrickor är en svår fråga. Det finns inga rätt eller fel här, bara olika smaker och stilar. För det första behöver du hitta en känsla kring vad för slags material du önskar på namnbrickorna. Det finns många olika sorters metall att välja mellan, men kanske är det färgen av dem som bör avgöra. De har alla samma kvalitet. Vill du att de ska vara guldiga, gråa, svarta eller vita? Kanske du vill ha någon helt annan färg som passar in med företagets logga eller liknande? Det är en bra idé att tänka på textens utformning vid val av namnbrickor och deras färg. Helhetsintrycket behöver vara seriöst. Vad som ska stå på namnbrickorna är i sig också såklart viktigt. För mycket text ger ett rörigt intryck, men för liten text är inte heller att rekommendera. Ett tydligt budskap är förmodligen det bästa. Namn på personen som bär namnbrickan och hans titel är ett exempel som brukar vara framgångsrikt.

Det finns fler alternativ än Quickbotton när det kommer till namnbrickor, men deras 30-åriga erfarenhet och deras jämställda kvalitet genom hela sortimentet gör dem ändå svårslagna på området.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *