En paus från all extremsport

Snart är det äntligen dags för vintersport-säsongen på allvar. Har köpt nya pjäxor till brädan i år och bestämt mig för att satsa stenhårt på att åka snowboard och lägga skidorna, åtminstone tillfälligt, på hyllan. Hittade ett par Burton-pjäxor till mer än halva priset från en amerikansk hemsida, ett riktigt kap! Får återkomma med en bild på de så fort jag fått hem de och testat om de passar mig.

Tänkte nu istället tipsa om en lite annorlunda sak, som jag var iväg på i våras. Och det är en spa helg hos Sandvik Gård. Var nämligen och åkte skidor med ett gäng kompisar i Yxbacken, nära Åby i Östergötland. När vi sedan hade åkt i deras park och trixat, ramlat och ja ska jag vara helt ärlig så också druckit en hel del alkohol, så var man riktigt slut i både kropp och själ.

Då var det faktiskt en lokal bybo som rekommenderade oss att åka till Sandvik Gård den sista helgen vi var där för att gå på spa och få en behandling för att komma på banan igen. Det var en riktigt bra idé och allt från bastu till massage och avkoppling på alla möjliga sätt gjorde att man återställdes så när efter en tuff och innehållsrik resa. Efter detta kunde vi helt enkelt åka tillbaka hem utvilade och inte så slitna som vi borde ha varit, till vardagen. Så för dig som ska åka skidor längre än bara en dag i närheten av Åby så kan jag verkligen rekommendera dig att kolla in Sandvik Gård och deras spaweekend.

Får som sagt återkomma när jag fått hem pjäxorna och sedan med lite uppdateringar när väl säsongen har dragit igång.

Peace!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *